Időkép
Please update your Flash Player to view content.
 QUBER - get it free
Tófürdő a Facebookon

PostHeaderIcon Szolgáltatások

A fürdő területén 11 üzlet található. A kiszolgáló egységek építésénél, bérbeadásánál az volt a fő szempont, hogy a tófürdőnket látogatók a lehető legkiválóbb szolgáltatásban részesüljenek. A hely méreteiből adódóan ennél több vendéglátó egységet nincs értelme megépíteni, ezért mindenhol minden szolgáltatás nem érhető el. Így is a fürdő teljes területén található vendéglátó egység.


A főbejáratnál található egység főprofilja a hot-dog, hamburger, sült burgonya. A vendéglátóegység fő előnye, hogy fürdővendégek és azok számára akik nem akarnak bemenni a fürdő területére, egyformán szabadon, strand belépőjegy váltása nélkül látogatható. Az egységet az Örs 2000 Kft üzemelteti 2005 óta.

 

Koktélbár: Az elmúlt években Gyömrő egyik jelképe lett. Különlegességét a formájának és a helyszínnek köszönheti, hiszen kivételes hangulata van a tó közepén álló karibi stílusú építménynek. A jelkép lényege a különlegesség, az üzenet amit hordoz. Ez Városunk üzenete is: érezze jól magát, kellemes környezetben, kiemelt figyelmet kapjon, lehető legjobb minőséget, elérhető áron. A koktélbár üzemeltetését 2011 évben helyi vállalkozás nyerte el, mások álltal is ismert és közkedvelt DJ. Bánfi Zsolt és kedvese Bea az  üzemeltetők.

Kölcsönző: A koktélbár bejáratánál található. Profil mindaz, ami a fürdőhöz kapcsolódhat. Vízibicikli, kajak bérlés, strand eszközök értékesítése, matracfújás. Az egységet a Király Bau Kft. üzemelteti 2005 óta.

 

 

ICE N GO: A strand bejáratánál a hűsölni vágyókat fagyasztott desszerttel várja a Jégvirág Gold Kft.

 

 


Munkás utca:

HB LECSÓ Kft.: egytálételekkel és gyros-szal várja kedves látogatóit. 

alt src=http://www.gyomrotofurdo.hu/images/stories/tofurdo/tf%20009.jpg

 
Új Halászkert Kft.: pizzát és tésztát kínál a pihenni vágyóknak.

alt src=http://www.gyomrotofurdo.hu/images/stories/tofurdo/tf%20010.jpg


ZSO-ZSI & ANI Bt.: fagylaltot kínál a hűsölni vágyóknak.

alt src=http://www.gyomrotofurdo.hu/images/stories/tofurdo/tf%20015.jpg


Katica Büfé: kínálata sült hal, fasírt, rántott csirke, rántott sajt, sült burgonya

alt src=http://www.gyomrotofurdo.hu/images/stories/tofurdo/tf%20012.jpg

 

 

Hátsó déli szakasz:

HB LECSÓ Kft.: pecsenyét árul a tófürdő vendégeinek.

alt src=http://www.gyomrotofurdo.hu/images/stories/tofurdo/tf%20023.jpg

Nyári büfé:  Lángossal és palacsintával várja a fürdőzőket.

 


A tóparton található még, a strandbejárattól balra a hangulatában szintén karibi  jegyeket hordozó, 200 fős terasszal rendelkező Negresco étterem, mely színvonalas rendezvényeivel, kedvező áraival, egyedülálló hangulatával, minőségi étel és italválasztékkal várja az idelátogatókat. Nyári időszakban teraszán minden szombat éjjel szabadtéri disco gondoskodik a város és a környék lakóinak kikapcsolódásáról.